Kale Tower

Kale Tower, özgü tarz ve güvenirliğin simgesidir.
Kale Tower, şehrin tepesinde bulunduğundan bir tarafta Akdeniz manzarası, diğer tarafta ise muhteşem dağ manzarasına sahiptir. Her zaman ister dağ gezisine çıkabilir, isterse denize inebilirsiniz. Kale Tower'in konum avantajlarından biri, sıcak yaz sezonunda dağlardan esen hafif ve serinlik getiren bir rüzgar. Güzel bir su fıskiye ile süslü geniş açık alan, limon, portakal, mandalina ağaçları ve yıl boyunca göz alıcı çiçeklerle renk şöleni. Kale Tower'de konforlu bir yaşam ve hoşça vakit geçirmeniz için her şey düşünülmüştür.  Site açık ve kapalı alanında sunulan sosyal imkanlar her türlü etkinliğiniz için elverişlidir.
Kale Tower'de 65 daire bulunmakta olup sitenin tüm sosyal alanlarını rahatça kullanabilirsiniz. Çocuk yüzme bölümü ile 12 metrekarelik yaz havuzu. Barbekü alanı, açık havada aile etkinlikleri için mini bar, çocuk oyun parkı, her türlü taşıt araçları için uygun geniş bir park yeri.
Kapalı sosyal alanları: 10 metrekarelik kış havuzu, hamam, sauna, duşlar, çocuk oyun alanı, profesyonel ekipmanlı fitnes odası, bilardo, masa tenisi, plazma tv ile dinlenme alanı. İç inşaatı tamamlanmış hazır çözüm daireleri doğrudan taşınmanız için elverişlidir. Mutfak dolapları, ankastre beyaz eşya için ayarlanmış, tüm altyapı ve tesisatlar kurulu, açık gri renkte laminat parke yerler, mobilya ve vitrifiye ile döşenmiş banyolar. Kaliteli metal doğrama Vitray balkon kapıları ve pencereler, beyan iç kapılar, görüntülü diyafon, güvenli kilitli çelik giriş kapısı. Gece gündüz görev başında bulunan kapıcı, sitenin hizmetini sağlamaktadır. Site ortak alanları ile ilgili her türlü sorularınız için kapıcıya başvurabilirsiniz. Size düşen tek şey, Kale Tower'de hayatın keyfini yaşamaktır.

Genel özellikler

: Antalya/Alanya / Mahmutlar
: 115-175 m2
: 2+1, 3+1, 4+1
: 2019
: 13
: 75.000-160.000€

Galeri

Video

Contact Form

Saime Güzel

Müdür

Türkçe , English

Hatice Çoban

Müşteri hizmetleri bölümü

Turkçe, Engilizce

Yusuf Güzel

Firma sahibi

Turkçe, Engilizce, Almanca

İbrahim Barış Başar

Satış Temsilcisi tr

Turkçe, Engilizce

Mustafa Kemal Hastürk

Mühendis

Turkçe, Engilizce